Nieuwbouwproject ’t Pontje

D E   S T O L P B O E R D E R I J

De Stolpboerderij kenmerkt zich door het piramidevormige dak en de authentieke houten gevels. Hier zijn vier appartementen in gebouwd, welke zijn verdeeld over de beneden- en de bovenverdieping.

De appartementen op de begane grond type 5 (S01 en S02) hebben ieder een eigen voortuin op het zuidoosten en een zeer ruime achtertuin op het noordwesten. Beiden appartementen beschikken over 88 m² gebruiksoppervlakte, een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een buitenpandige berging die bereikbaar is vanuit de eigen tuin.

De appartementen op de bovenverdieping(en) type 6 (S03 en S04) beschikken over 62 m² gebruiksoppervlakte, een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een extra kamer op de tweede verdieping en een buitenpandige berging. Daarnaast beschikken de appartementen over een overdekt balkon op het noordwesten.

Type: Verdieping: Oppervlakte: Slaapkamers: Buitenruimte: Oriëntatie: V.O.N.-prijs
S01
3
Begane grond
87
3
Tuin
Voortuin Zuid Oost, achtertuin Noord West
€ 499.000,00
S02
5
Begane grond
87
3
Tuin
Voortuin Zuid Oost, achtertuin Noord West
€ 539.000,00

APPARTEMENT TYPE 5 (S01 EN S02)

88 M2

S01-S02-schets

Een streepje voor op jouw droomhuis?

Kom dan financieel goed voorbereid naar de manifestatie. En regel nu alvast je financiële check bij De Hypotheker Heemskerk, Beverwijk of IJmuiden. Zo maak jij optimaal kans op jouw droomhuis.
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, wordt er gekeken of een kandidaat een financiële check heeft laten doen. Dit werkt dus in je voordeel. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de hypotheekverstrekker kunt lenen.

HET VEERHUIS

Het Veerhuis kenmerkt zich door het langgerekte dak en de doorlopende dakpannen die zichtbaar zijn in de gevel. In het Veerhuis bevinden zich in totaal zes appartementen; vier verschillende typen woningen die verdeeld zijn over de beneden- en de bovenverdieping.

Appartement type 1 (V01 en V02) bevinden zich op de begane grond aan de voorzijde en beschikken over 45 m² gebruiksoppervlakte, een ruime woonkamer, één slaapkamer en een buitenpandige berging. Daarnaast beschikken de appartementen over een tuin zon georiënteerd op het zuidoosten.

Appartement type 2 (V03) bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde en beschikt over 70 m² gebruiksoppervlakte, een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een buitenpandige berging die bereikbaar is vanuit de eigen tuin. Daarnaast beschikt het appartement over een zeer ruime tuin van 50 m² georiënteerd op het zuidoosten.

Appartement type 3 (V04 en V05) bevinden zich op de bovenverdieping(en) aan de voorzijde en beschikken over 59 m² gebruiksoppervlakte, een ruime woonkamer, één slaapkamer, een extra kamer op de tweede verdieping en een buitenpandige berging. Daarnaast beschikken de appartementen over een balkon zon georiënteerd op het zuidoosten.

Appartement type 4 (V06) bevindt zich op de bovenverdieping(en) aan de achterzijde en beschikt over 78 m² gebruiksoppervlakte, een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een buitenpandige berging. Daarnaast beschikt het appartement over een ruim balkon georiënteerd op het zuidwesten.